Test Session Schedule, April 7

FFSC Test Session TENTATIVE SCHEDULE April 7, 2018 9:30 am-12:45 pm Jay Lively Ice Arena
9:30 am 15 minute Practice Ice – Open to All Skaters Testing Today
9:45 am 5 minute Warm Up for Abbie, Morgan and Ruby
9:50 am Intermediate MIF Test Abbie
10:02 am Pre-Juve MIF Test Morgan
10:14 am Pre-Juve MIF Test Ruby
10:26 am 5 minute Warm Up for Carmen, Tara and Nikki
10:31 am Pre-Juve MIF Test Carmen
10:43 am Preliminary MIF Test Tara
10:53 am Preliminary MIF Test Nikki
11:03 am 5 minute Practice Ice - Open to All Skaters Testing in 2nd Half (Judges 10 minute break)
11:08 am 5 minute Warm Up for Savannah R, Savannah S and Elise
11:13 am Preliminary MIF Test Savannah R.
11:23 am Preliminary MIF Test Savannah S.
11:33 am Adult Pre-Bronze MIF Test Elise
11:43 am 5 minute Warm Up for Jasmine, Teagan, Ariana and Raegan
11:48 am Pre-Preliminary MIF Test Jasmine
Teagan
11:56 am Pre-Preliminary MIF Test Ariana
Raegan
12:04 pm 5 minute Warm Up for Morgan*, Elise* and Ron (*if passed MIF at same level)
12:09 pm Pre-Juve FS Test Morgan
12:11 pm Adult Pre-Bronze FS Test Elise
12:13 pm Adult Pre-Bronze FS Test Ron
12:15 pm Allow 30 minutes for any test that require re-skating elements or open skating if not needed.
12:45 pm Clear the Ice

Tags: